Skip to main content

7. maj 2021

JÆRV

Sanger/sangskriver Amanda Glindvad og producer Mathias Pedersen Smidt mødte hinanden for første gang i sensommeren 2009 i Aarhus. De blev hurtigt gode venner og senere kærester.

De skrev og spillede begge musik, men i det første lange stykke tid de kendte hinanden, var det ikke sammen.

I slutningen af 2014 gik de fra hinanden i samme periode, som de så småt begyndte at kreere musik sammen.

Amanda var begyndt at skrive danske sange i stedet for engelske, som hun tidligere havde gjort i andre bands. Lidt spontant lavede Amanda og Mathias deres to første sange sammen, som fik navnene ‘Skurk’ og ‘I Staver’. De kunne mærke, der var noget særligt i spil her - deres musikalske forskelligheder kunne bringe noget specielt frem, som de gerne ville undersøge nærmere.

De ringede til deres gode ven Malte Aarup-Sørensen og spurgte, om han ville være med i livebesætningen, så musikken kunne afprøves foran et publikum. D. april 2015 spillede JÆRV sin debutkoncert til Gimle Soundtjek Festival. Siden har JÆRV været vidt omkring i Danmark med koncerter på bl.a. Spot Festival, Smukfest og Trailerpark festival.

I november 2017 kom TV-debuten, da JÆRV optrådte til DRs Kronprinsparrets Priser fulgt op af endnu en TV-optræden en måned senere i TV2’s Go’ morgen Danmark. I starten af 2018 bevægede JÆRV sig for første gang uden for landets grænser, da de spillede for fuldt
hus på Nordklang Festival i Schweiz.

Entré: 80 kr / studerende 50 kr

Dørene åbner kl. 20.00

Grundet Corona-situationen er det ikke muligt at købe billetter i døren på selve aftenen.