Skip to main content Skip to footer

I Think You´re Awesome

I Think You´re Awesome

Koncert på Kulturfabrikken

Gennem deres snart 15 år som band har I Think You’re Awesome været et af de mest kreative og toneangivende danske jazzbands. Deres udogmatiske og nysgerrige tilgang til musik har ført dem til samarbejder, der spænder så bredt som Ole ”Fessor” Lindgren, Aarhus Jazz Orchestra, strygekvartetten Taïga, singer-songwriteren Thomas Madsen, Jakob Buchanan, Christian Vuust og Chappe.

 

Bandleader Jens Mikkel Madsen har vundet flere priser for bandets musik, de har turneret sammen i det meste af Europa, opnået massiv airplay på P8 Jazz, men vigtigst af alt konstant udviklet sig indenfor al slags kreativ musik.

 

Koncerter med I Think You’re Awesome er hjertevarme, humoristiske og glædesfyldte oplevelser, der stadig tør italesætte og tackle livets udfordringer. Det er musik, der rummer en eftertænksom tone, men også et optimistisk budskab leveret af seks mennesker, der er gået igennem deres 20’ere og det meste af 30’erne sammen, og gennem bandet udlever deres venskab.

 

Line-up: Jens Mikkel Madsen (bs), Alex Jønsson (gtr), Morten Kærup (gtr/banjo), Lars Fiil (keys), Frej Lesner (perc/electronics), Andreas Skamby (drm).

 

“…The next big thing i dansk jazz”  - Jazznyt (DANMARK)

 

“The music of ensemble I Think You’re Awesome is so damn charismatic” – Bandcamp (USA)

 

“It is a perfect marriage of fearlessly executed ideas” – LondonJazzNews (ENGLAND)