Skip to main content Skip to footer

Billedfabrikken

På Billedfabrikken kan børn og unge udfolde sig kunstnerisk og kreativt. Det gælder i fritiden, men også sammen med skolen eller børnehaven i tilrettelagte forløb.

Billedfabrikken har et mangfoldigt program - bl.a.:

  • Åbne værksteder og arrangementer og events i ferier og op til jul.
  • Billedskole - hvert år tilbyder vi tre billedkunsthold på Billedfabrikken i Nykøbing og i øjeblikket et hold på en decentral lokation i Guldborgsund Kommune - tilmeldingslink nedenfor.
  • ”Aktiv Sommer” - vi tilbyder flere forløb i skolernes sommerferie.
  • Snusekurser i weekender, hvor man får mulighed for at arbejde inden for forskellige kunstgenrer, -emner og -materialer.
  • Dannelsesrygsæk - Billedfabrikken er aktør i Guldborgsund Kommunes Dannelsesrygsæk, som tilbydes alle børn og unge fra 0 år til 10. klasse. Det betyder, at Billedfabrikken hvert år afholder ca. 54 billedkunstforløb for førskolebørn i Lolland og Guldborgsund Kommune.
  • Konfirmandforløb, der afvikles hvert år i samarbejde med Nordre Kirke. Her skaber konfirmanderne et kunstværk til kirkerummet.
  • Billedfabrikken har også stået for og gennemført flere huskunstnerprojekter.

Se hvordan det går for sig til en Kreativ Inspirationsdag på Billedfabrikken – vi har lige haft den 3. - for pædagogisk personale fra børneinstitutioner fra Guldborgsund og Lolland Kommuner.

Pædagoger, der har besøgt os med førskolebørn i forbindelse med dannelsesrygsækken, har efterspurgt inspiration til kreative aktiviteter med børnegruppen; noget der er anderledes, let at gå til og som ikke kræver masser af dyre materialer.

Se resultatet her 😊

Kulturtjenesten

Vi er medlem af Kulturtjenesten, hvor vi udbyder forskellige billedkunsttilbud til skoler og daginstitutioner. Se mere på kulturtjenesten.dk. Her kan du også læse mere om Guldborgsund Kommunes Dannelsesrygsæk.

For mere information om Billedfabrikken kontakt:

Lena Laurentis
llal@guldborgsund.dk 
Tlf.: 25 18 06 86