Skip to main content Skip to footer

Musikmiljøet på Kulturfabrikken

En af Kulturfabrikkens kerneopgaver er at give alle børn og unge mulighed for at stifte bekendtskab med live kvalitetsmusik inden for mange genrer. Koncerterne støttes af Guldborgsund Kommune og Kunststyrelsen gennem Honorarstøtteordningen.

Kulturfabrikken har en koncertsal med plads til 200 mennesker og er derfor et vigtigt led i den musikalske fødekæde. Kulturfabrikkens scene giver nyskabende kunstnere, lokale upcoming bands og unge talenter mulighed for at præsentere og afprøve deres musik. Det har for mange unge været et springbræt til det etablerede musikermiljø.

Kulturfabrikken har en meget aktiv ungefrivilliggruppe - ’Crew’. Lige nu er 10 unge aktive i crewet, og de unge har stor indflydelse på, hvilke bands Kulturfabrikken hyrer ind. De fastlægger, i samarbejde med husets to musikkyndige medarbejdere, Kulturfabrikkens koncertprogram og deltager altid i afviklingen af koncerter og events.

Kunne du tænke dig en plads i Crewet, så se mere her. Koncertsalen kan lånes som øvelokale for lokale bands. Dog kan vi ikke tilbyde plads til opbevaring af instrumenter mm.