Skip to main content Skip to footer

OBS Falster Klatreklub´s aktiviteter er sat på pause indtil den nye bestyrelse er på plads

Falster Klatreklub holder til på Kulturfabrikken. Det er en hyggelig lille forening med gode faciliteter og en åben atmosfære. Her er mulighed for at lære om klatring, teknikker og udstyr, samt en anderledes måde at bruge kroppen på og komme i form.

Foreningens primære fokus er på klatredisciplinen bouldering og teknisk klatring i lav højde, men på Kulturfabrikken har vi også en 6m rebvæg, hvor man kan lære om rebklatring og sikringsteknikker.

Aftener i klubben er præget af godt samvær om klatring i fællesskab, sparring og udfordringer, samt kaffe og hygge.

Som medlem er der adgang til klubben 3 gange om ugen, se åbningstider nedenfor. Ved andre behov finder vi ud af noget.

Foreningen vægter medlemsinddragelse højt og derfor er der rig mulighed for at være med til at forme hvad der skal ske i klubben. Vi arbejder på at tilrettelægge ugentlige træningssessioner med undervisning og instruktion i specifikke elementer af klatringen.

Ud over de ugentlige aftener, planlægger foreningen flere gange om året ture til større klatreklubber, eks. Blocks & Walls i København eller ture ud i naturen til klatring på rigtige klipper.

Det er gratis at besøge klubben og prøve at klatre. Skulle du blive glad for det, så er medlemsskabet billigt. 500 kr. pr. år for personer over 18 år og 250 kr. pr. år for personer under 18.

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål, så kontakt gerne foreningens kasserer eller formand. Se kontaktinfo nedenfor. Du kan også besøge Falsters Klatreklub på Facebook, se link nedenfor.

Kontaktinfo

Formand: Henrik Søby - tlf.: 30661513
Kasserer: Simon William Jørgensen - tlf.: 21809165

Klatreklubbens åbningstider :

-tirsdage og torsdage kl.18.00 - 21.00

-udvalgte søndage, se vores Facebook for flere oplysninger

-vi planlægger et begynderhold for børn fra kl.18.00 – 19.00, ring på  30661513 for yderligere oplysning.